Denizbank’tan flaş Seçil Erzan açıklaması: Avukat Rezan Epözdemir’e sert tepki

DenizBank, kamuoyunda ‘yüksek karlı gizli fon’ adıyla bilinen dolandırıcılık davasına ilişkin, dün Avukat Rezan Epözdemir’in bir televizyon kanalına canlı yayın konuğu olarak katılıp yaptığı konuşmalara yönelik açıklama yaptı.

seçil erzan davası

Banka, Avukat Rezan Epözdemir’in bir televizyon kanalında yaptığı canlı yayında Genel Müdür Hakan Ateş’in adını kullanarak asılsız beyanlarda bulunduğunu ve kurumun itibarına kasıtlı zarar verme amacını taşıdığını belirtti. DenizBank, Rezan Epözdemir’in Seçil Erzan davasıyla ilgili yaptığı açıklamaların gerçekleri yansıtmadığını ve mahkemede sunulan belgelerin tarihlerinin uyuşmadığını ifade etti. Ayrıca, 2021 yılında çekilen bir fotoğrafın 2023 tarihi gibi gösterilerek manipülasyon yapıldığını savundu.

REZAN EPÖZDEMİR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Banka, Rezan Epözdemir’in hedefine ulaşmak için etik dışı yolları kullanarak DenizBank’ı karalamaya çalıştığını ve gerçekleri çarpıtarak algı oluşturduğunu iddia etti. Banka, bu nedenle Avukat Rezan Epözdemir hakkında mesnetsiz ve gerçek dışı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle baroya şikayette bulunacaklarını ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir