Kasaba Doktoru’nun yakışıklı oyuncusu Deniz Can Aktaş tarzıyla sosyal medyayı salladı

TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla ekranlarda yerini alan yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş sosyal medya paylaşımlarındaki tarzıyla magazin gündeminden düşmüyor.

featured

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan Deniz Can Aktaş, son paylaşımındaki paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı. Siyah deri pantolon ve ceket takımını pembe flar ile kombinleyen oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Deniz Can Aktaş’ın fotoğraflarına hayranları tarafından, “Kombin bey”, “Nefis” ve “Harikasın” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Kasaba Doktoru dizisinde ‘Dr Ömer Özen’ karakterine hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu dizide Ozan Akbaba ve Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosuyla birlikte rol alıyor. Deniz Can Aktaş aynı zamanda meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme geliyor.

Oyuncu aynı zamanda tiyatro sahnesinde de hayranlarıyla buluşuyor. Deniz Can Aktaş, geçtiğimiz aylarda kariyerinde bir ilke imza atmış ve “Romeo ve Juliet” adlı oyunla ilk kez tiyatro sahnesine çıkmanın heyecanını yaşamıştı.

Yakışıklı oyuncuya Naz Çağla Irmak’ın ‘Juliet’ olarak eşlik ettiği oyun 9-15 ve 23 Ekim tarihlerinde DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan aşk mı yaşıyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir