Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın sosyal medyayı sallayan ZehMer pozu

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, heyecanlı bölümleriyle yeni sezonda da izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çağlar Ertuğrul’un ayrılığının ardından Deniz Baysal’ın yeni partneri Murat Yıldırım ile uyumu ise dizi hayranlarını mest ediyor.

featured

Teşkilat 3. sezonuyla da reytinglerde yüksek oranlarda aldığı puanlar, kanalın ve izleyicinin yüzünü güldürüyor. Yenilenen hikayesi ve Ankara’dan İstanbul’a taşınan yeni gelişmeleriyle aksiyon dozu artan Teşkilat dizisinde Ömer ve Zehra partnerliği büyük beğeni topluyor

Dizinin iki başarılı oyuncusu Murat Yıldırım ve Deniz Baysal, ekran uyumu açısından çok başarılı bulunuyor. Kamera arkasında da iyi bir dostluk kurdukları ve enerjilerinin tuttuğu görülen iki oyuncu, zaman zaman birlikte pozlarını Instagram sayfalarından paylaşarak hayranlarına güzel sürprizler yapıyorlar.

 

İkiliyi birbirine çok yakıştıran izleyiciler bir başka sürpriz fotoğraf daha geldi!Teşkilat dizisinin yeni bölümü öncesinde özel olarak çekilmiş bir fotoğraf, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Murat Yıldırım’ın siyah takım elbise ve Deniz Baysal’ın da kırmızı bir abiye kıyafetle verdikleri bu poz, Zehra ve Ömer olarak ZehMer etiketiyle yapılan paylaşımlara konu oldu.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir