Demet Özdemir’den havuz başında bikinili seksi poz…

featured

TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile tatile çıkmıştı.

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, Instagram’ı tatil fotoğraflarıyla coşturmaya devam ediyor.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan gizli çekim isyanı: “Keşke karşı dağdan evimizi çekeceğinize çaya gelseydiniz”

Havuz başında bikinili poz

Son olarak mayolu ve bikinili pozlarını paylaşan oyuncunun, mavi bikinisi ile verdiği poza, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı ve arkadaşlıklarını da sürdürdüğü Naz Göktan ile Gülcan Arslan’dan da yorum gecikmedi.

Hazal Kaya da meslektaşının havuz başındaki bu afili pozunu beğenenler arasındaydı. Naz Göktan’ın “Bir dakikalık saygı duruşu” notuyla beğenisini ifade ettiği ve Gülcan Arslan’ın da kalp emojisi eklediği fotoğrafa Nur Fettahoğlu, Uraz Kaygılaroğlu ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimlerden de beğeniler geldi.

29 yaşındaki güzel geçtiğimiz günlerde Koç ile ilşkisi hakkında “Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum” demişti.

Ünlü oyuncunun bu seksi pozu da aşka yorumlandı ve Özdemir’e “Aşk yaradı” yorumları yağdı.

İşte Demet Özdemir’in Instagram’daki diğer tatil pozları:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir