Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldı! Zeynep Koçak fena patladı

Geçen Ağustos ayında dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un rüya gibi başlayan evlilikleri bitme noktasına geldi. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un anlaşmalı boşanma kararı alması sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Boşanma haberinin yayıldığı sıralarda Koç'un eski aşkı Zeynep Koçak'ın paylaşımı gönderme olarak düşünüldü.

featured

Rüya gibi başlayan evliliklerinde bir süredir kriz yaşayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliklerindeki krizi aşamayarak boşanma kararı aldı. Ünlü çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından duyurdu. “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur” diyen çiftten Koç’un eski aşkı Zeynep Koçak’ın paylaşımı ise gündem oldu.

“OTURDUM İLAHİ ADALETİ BEKLİYORUM”

Zeynep Koçak “Oturdum ilahi adaleti bekliyorum” dedi. Paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları bu yorumu Oğuzhan Koç’a yaptığını düşündü. Bu sebeple gündem olan oyuncu isyan etti.

Zeynep Koçak paylaşımında “Ya siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz? Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişkiyi düşünerek buna dikkat ederek mi atacağım sürekli…” diyerek isyan etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir