Demet Özdemir’den papatyalar içinde dekolteli pozlar

Demet Özdemir dekolteli bahar pozunu paylaştı, sosyal medyayı salladı. Eşi Oğuzhan Koç'un yorum yapmaması dikkat çekti. İşte Demet Özdemir'in görenleri mest eden bahar karesi.

featured

Oğuzhan Koç, Ağustos 2022’de dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından dekolteli poz paylaştı. Evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı söylenen çiftten Oğuzhan Koç, eşinin paylaştığı fotoğrafı ne beğendi ne de yorum yaptı. Bu tepkisizlik, akıllarda yeniden soru işareti oluşturdu.

Öte yandan papatyalar içinde bir kare paylaşan Demet Özdemir’i görenler “Bu ne güzellik böyle?” “Yine mi güzelsin yine mi çiçek” yorumları yaptı.

İŞTE O FOTOĞRAF

Demet Özdemir, 15.7 milyon takipçisi olan Instagram hesabından çok konuşulacak olan fotoğrafını paylaşınca beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

“PAPATYALAR GÜZELLİĞİNİ KISKANIR”

Papatyaların arasında uzanarak dekolteli bir poz paylaşan Özdemir, kısa sürede çok ayıda yorum aldı. Hayranları “Çiçeğim, çok güzelsin”, “Papatyalar güzelliğini kıskanır” ve “Muazzam görüntüler bunlar” gibi yorumlar yazdı.

Oğuzhan Koç, eşinin paylaştığı fotoğrafı beğenmedi. Boşanacakları söylenen çiftin sosyal medyadaki soğuk hali dikkatlerden kaçmadı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir