Demet Akalın’dan ‘bebek plasentası yedi gençleşti’ iddiasına yanıt geldi: “Kızım kafayı mı yediniz, Allah akıl fikir versin size”

featured

Pop müziğin en çok dinlenen şarkıcılarından Demet Akalın son dönemlerde güzelliğiyle dikkat çekiyor. Güzelliğiyle gündeme oturan Demet Akalın soru yağmuruna tutuldu ve ‘plasenta yedi’ iddiaları ortaya atıldı.

Demet Akalın sosyal medya hesabından ‘plasenta yedi’ iddialarına yanıt verdi. Demet Akalın, ‘Kızım kafayı mı yediniz. Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. ‘Bebek bir şeyi mi yiyorsun?’ diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin…” diyerek iddiaları yalanladı.

 

 

YAPTIRDIĞI ESTETİK SONRASI BOYNUNUN HALİNİ PAYLAŞTI

Şarkıcı Demet Akalın, takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detaya açıklık getirmişti. Akalın, yaptırdığı estetik müdahaleden sonra boynunun halini paylaşarak uyarılarda bulundu.

 

 

“BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ YAPTIRMAYIN”

“Bilmediğiniz şeyleri yaptırmayın!” diyen Demet Akalın, “Tanımadığınız güvenmediğiniz hekim bile olsa yaptırmayın! Israr edenlerden lütfen uzak durun!” açıklamasında bulundu.

DUDAK DOLGUSU YAPTIRDI

Bu zamana kadar yalnızca yüzüne botoks yaptıran Demet Akalın, dudak dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya hesabında yayınlamıştı. Akalın, paylaşımına ‘makyajsızım’ notunu düşmüştü.

Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda da, “Estetiksiz fena değilim inanmayan Hira’ya baksın” notuyla takipçilerini yıllar öncesine götürmüştü. 48 yaşındaki Akalın’ın estetiksiz hali Ebru Gündeş’e benzetilmişti.

Eşofman 3 BİN 147 TL!

Öte yandan Demet Akalın’ın canlı yayında tercih ettiği eşofmanın fiyatı ise merak konusu oldu. Akalın’ın eşofman altı 1.249 TL, eşofman üstü 1.169 TL, üzerine giydiği body ise 729 TL.

BEYONCE KOMBİNİ

Giyim tarzı ve marka tutkusu ile konuşulan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda yaklaşık 5 bin TL’lik Beyonce kombiniyle görüntülenmişti.

 

 

 

 

 

BEBEK PLASENTASI NEDİR?

Plasenta, anneyle bebek arasındaki besin, oksijen ve diğer maddelerin alışverişini sağlayan yapıdır. Plasenta yeni hücre gruplarının yani dokuların oluşması için gerekli olan besinleri ve oksijeni özenle seçer ve bunları bebeğe taşırken, atık maddeleri ayırarak onları da annenin vücuduna gönderir.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir