Demet Akalın Onur Şener cinayeti için idam paylaşımında bulundu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, müzisyen Onur Şener'in öldürülmesinin ardından sosyal medya hesabından idam gelmeli şeklinde paylaşımda bulundu.

featured

Şarkıcı Onur Şener, istek şarkıyı söylememesi sonucu başlayan kavgada, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Şener’in vefatı sonrası, ünlü isimlerden art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Onur Şener’in öldürülmesine tepki göstererek, idam cezasının gelmesini istedi.

”İDAM GELMEDİ”

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”İdam gelmeli. Bir süt kokulu çocuk babasız kaldı. Allah belanızı versin. Hakikaten bir şarkı için bir can gitti.” ifadelerine yer verdi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN ONUR ŞENER PAYLAŞIMI

İstek şarkı tartışması sonrası darp edilerek öldürülen Onur Şener için ünlü isimlerden ardı sıra paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Haluk Levent: İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz…

Barış Atay: Kendini her şeyin, herkesin sahibi sanan bir tür oluştu. Kadının, çocuğun, hayvanın, girdiği mekânın, arabasını koyduğu kaldırım kenarının… Fütursuz, anlayışsız, tahammülsüz, saygısız ve en kötüsü; tehlikeli bir tür… Bu tür karşısında o kadar kendi başımızayız ki!

Sevcan Orhan: Ankara’nın göbeğinde bir barda, magandalar istedikleri şarkıyı okumadı ya da bilmiyor diye (fark etmez) Onur Şener’i darp edip öldürmüş! İşini bitirip bardan çıkmasını beklemiş, pusu kurmuşlar! Bir şarkı yahu, bir şarkı! Bunun için cana kıymışlar! 2 çocuk babası! Hangisine yanalım?

Hadise’den öldürülen Onur Şener’le ilgili kahreden paylaşım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir