‘Dedesinin’ mezar taşını okuyabilen LGBT’li genç sosyal medyayı ikiye böldü

Osmanlıca mezar taşlarının üzerindeki yazıları rahatça okuyabilen genç sosyal medyayı ikiye böldü. ‘’Dedesinin mezar taşını okuyabilen LGBT’li genç’’ başlığıyla paylaşılan videoda Osmanlıca mezar taşlarını rahatlıkla okuyabilen bir kullanıcıya yorum yağdı.

featured

Osmanlıca mezar taşlarını okuyabilen LGBT’li gencin görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Osmanlıca harfleri hiç zorlanmadan rahatça okuyabilen genç için tebrik mesajları paylaşılırken, cinsel yönelimi nedeniyle eleştirel mesajlar da geldi…

Bazı kullanıcılar, LGBT’li gence hayran kaldığını söylerken, bazıları ise LGBT’nin bir hastalık olduğunu vurguladı.

İşte ‘’Dedesinin mezar taşını okuyabilen LGBT’li genç’ başlığıyla paylaşılan videoya gelen yorumlardan bazıları;

”İmam hatip mezunu olmama rağmen ben harekesiz okuyamıyorum. arkadaşa hayran kaldım.

Şovunu yap ama ibnelik yapma. LGBT bir hastalıktır, rabbim sevdiklerimizi korusun.

Bravo. Tebrikler. Artık böyle mezar taşı yapan usta kaldı mı diye merak ettiren hede

Şimdi okuma sırası sabah akşam lgbt’lilik sapkınlıktır, helak olacağız, lut kavmi olacağız deyip buna çanak tutan dinci zırvalarında.

Ekşi Sözlük’ten iğrençliğe güzelleme: ‘LGBT’li çiftin romantik TikTok paylaşımı’

Demek ki okumak isteyen okuyormuş dedirten genç. şu da var: gerçi arapça bilmesi herhangi bir yabancı dili bilmesinden daha çok sevap puanı kazandırmaz ama hiç ummadığınız kişilerde (sorularım başlığı açan kişiye değil elbette ama neden? hangi hakla yakıştıramıyorsunuz ki?) ne cevherler olduğunun da ezber yargılarla belirlenemeyeceğini gösterir. ayrıca, lgbt hastalık değildir. tıp bunu söylüyor. işinize gelmiyor diye dalağınızdan hastalık uydurmayın, insanları hedef göstermeyin, karalamayın. rabbiniz sizi ve sevdiklerinizi iffet, ahlak, namus dersi veren ahlaksızların, müptezellerin şerrinden korusun asıl.

lgbt bir hastalık değildir, tercihtir ve bu tercih sapkınlıktır. insan doğasına aykırıdır. onurlu bir insan davranışı değildir. kendi tercihi sizi ne ilgilendirir diyenler, uyuşturucu içmekte kişinin kendi tercihidir. çocuklarınızın uyuşturucu içen kimselerle arkadaş olmasını ister misiniz?

uyuşturucu içen kişilerinde bir kısmının kendisinden başkasına zararı yok denilir. ama öyle midir? bu sapkınlıkta aile düzenini ve sosyal yaşamın dengesini bozmaktadır. kapitalist ülkeler tarafından desteklenmekte ve fonlanmaktadır. toplum düzeninin bozulması amaçlanır.

dolayısıyla zararlıdır ve toplumun içerisindeki tüm bireyleri ilgilendirir. asla normalleştirilemez. nasıl ki hırsızlarla, katillerle, tecavüzcülerle birlikte yaşamak istemiyorsak ibnelerle ve kendi cinsine karşı ilgi duyanlarla da birlikte yaşamak istemeyebiliriz. burada sorunlu olanlar biz değiliz, onlar. tamam farklılıkları hoş görelim, tamam farklı kültürlere açık olalım. ama bu insanların farkını anlamak isteyenler bir ara taksim meydanında yaptıkları sözde onur yürüyüşüne bakabilir. çıplak travestiler yol ortasında birbirleriyle sevişiyordu. tek fikirleri birbirlerini özgürce sikmek ve kendini özgürce siktirmek olan bu güruh bu dünyada gereksizdir.

başörtülü genç bir kızın okumasından hiç bir farkı yoktur.

ilmin cinsiyeti olmaz. vatandaş gayet güzel okumuş. yüreğine ve ağzına sağlık.

mehmed ali’yi muhammed ali olarak okuyarak yanlış yapması dışında, zorlanarak okuyabildiğim yerleri gayet güzel okumuştur. tebrik ediyorum kendisini. başlığın lgbt genç olarak açılması saçmalıktır. “4 işlem bilen lgbt genç” gibi saçma sapan başlıklardan farkı yoktur.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir