Darmaduman’ın yakışıklı oyuncusu Aytaç Şaşmaz yeni paylaşımıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu

Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman'da başrol olan Aytaç Şaşmaz, Instagram paylaşımıyla hayranlarının gönlüne taht kurdu. Şaşmaz'ın son paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

featured

Fox TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Darmaduman’da izleyici ile buluşacak olan Aytaç Şaşmaz her geçen gün hayran kitlesini genişletiyor. Yakışıklı oyuncu yeni dizisiyle ekranlarda fırtınalar estirecek.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Aytaç Şaşmaz yine hayranlarının beğenilerini toplayacak bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun Instagram gönderisine kısa sürede hayranları tarafından binlerce beğeni e yorum geldi.

İşte o fotoğraflar;

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Darmaduman için geri sayım başladı. Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin tanıtım bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Darmaduman dizisinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili tartışmalara son nokta kondu.

Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Aslı Orcan yer alıyor.

Darmaduman dizisinin yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlenecek. Tam bir gençlik dizisi olarak tanıtılan Darmaduman dizisinin tıpkı Medcezir gibi reyting rekorları kırması bekleniyor.

Başrolünde Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı yeni dizi Darmaduman’dan ilk kareler sosyal medyayı salladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir