MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna, Kırmızı Oda’ya transfer oluyor!

featured

MasterChef Türkiye 2021’de bu akşam haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Rabia Nur Çamurlu’nun eleme adayı olduğu yarışmanın 19 Ekim akşamı yayınlanan son bölümü öncesi sosyal medyaya düşen bomba bir iddia kullanıcıları şaşırttı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliği yaptığı programdan Kırmızı Oda’ya çılgın bir transfer haberi geldi.

DANİLO ŞEF KIRMIZI ODA’YA MI GEÇİYOR?

Süperhaber’de yer alan habere göre, TV8’de yer alan yarışma MasterChef’te jüri üyeliği yapan Danilo Şef’in Kırmızı Oda dizisinde rol alacağı iddia edildi.

Son günlerde eşiyle boşanma haberleri ortaya çıkan ve son yaptığı sosyal medya paylaşımı ile de mutsuz olduğu gözlenen Danilo Zanna’nın oyunculukta gözü olduğu ve bunun için Kırmızı oda yapımcıları ile de görüşme halinde olduğu iddiaları var.

HANGİ ROLDE OLACAĞI BELİRSİZ

Jüri üyeleri ile de aralarında problem olduğu konuşulan Danilo Şef’in eşi Tuğçe Demirbilek ile olan boşanma süreci devam ederken MasterChef’te de eski enerjisi kalmadı.

Bu yüzden şansınıı oyunculukta denemeye karar verdiği iddia edilen Danilo Zanna’nın Kırmızı Oda’da hangi rolde oynayacağı merak ediliyor. Şu sıralar Süveyda ve Rezzan’ın hikayelerinin anlatıldığı dizide Danilo Şefin hangi rolde olacağı ise henüz bilinmiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir