Cüneyt Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak mı?

Melek Mosso konseri sonrasında büyük bir tepki gören ve ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Cüneyt Yüksel'in, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu iddia edildi.

featured

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden öce AK Parti’li seçmenlere hakaret içerikli söylemlerde bulunan şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki konseriyle uzun süre konuşuldu.

AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bütün tepkilere rağmen Melek Mosso konserini iptal etmedi ve iddialara göre 3 milyon TL karşılığında Mosso sahne aldı.

Tüm bu yaşananların ardından AK Parti Süleymanaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, apar topar Ankara’ya çağırılmıştı. Yüksel burada savunmasını vermesinin ardından istifa etmişti.

Benzer Haberler
Cüneyt Yüksel tekirdağ
Cüneyt Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak mı?
IMG_0289
Melek Mosso konserinden sonra Cüneyt Yeksel istifa etti
CÜNEYT ÖZDEMŞİR4
Cüneyt Özdemir’den İmamoğlu’na ilginç benzetme: “Nazlı gelin sendromu var”

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE BAŞKAN ADAYI MI OLACAK?

Öte yandan AK Parti 7 Ocak 2024 Pazar Günü, İstanbul Haliç Kongre merkezinde yerel seçimler için bir çok il ve ilçe de adaylarını açıklamaya hazırlanıyor.

AK Parti’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel olduğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından isminin pazar günü açıklanacağı öğrenildi.

ŞİMDİDEN TEPKİ YAĞMAYA BAŞLADI:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir