Cüneyt Özdemir’den Atatürk maskesini giyen Kılıçdaroğlu’na tepki: “Bakın nasıl kadraja girmiş”

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube üzerinden yaptığı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Özdemir yaptığı açıklamada, "Milliyetçi oylar yükselince bakın Atatürk nasıl kadraja girmiş" dedi.

featured

Türkiye,14 Mayıs seçimlerini geride bıraktı. Cumhur İttifakı bu seçimden sonra meclisteki üstünlüğünü korumaya devam etti. Millet İttifakı var olan koltuklarını da kaybetti. Üstelik seçim  kampanyası boyunca, HDP ile olan ortalıklarını da saklamadı.

KILIÇDAROĞLU MİLLİYETÇİLİK VURGUSU YAPMAYA BAŞLADI

Zafer işareti yapılması ve Van mitinginde HDP bayraklarının açılmasına müsaade eden Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a bir kez daha yenildi. Seçimde MHP ve Sinan Oğan’ın oylarının arttığını gören Kemal Kılıçdaroğlu, milliyetçilik vurgusu yapmaya başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilik vurgusuna dair sözlerini de Gazeteci Cüneyt Özdemir fena tiye aldı.

CÜNEYT ÖZDEMİR’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur için seçim çalışmalarına başladı. İlk turda HDP ile aynı masaya oturan Kemal Kılıçdaroğlu, bu defa milliyetçilerin oyunu almaya çalışacak.

Bugün yaptığı basın toplantısında da Sinan Oğan’a göz kırpan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cüneyt Özdemir tiye aldı.

Özdemir, “Milliyetçi oylar yükselince bakın Atatürk nasıl kadraja girmiş.” dedi. Kılıçdaroğlu son paylaştığı videoyu Atatürk’ün fotoğrafının önünde çekti.

“BUGÜNE KADAR FETÖ YOKMUŞ GİBİ DAVRANDILAR”

Cüneyt Özdemir devam eden sözlerinde, “Bugüne kadar FETÖ yokmuş gibi davrandılar. Millet İttifakı son 10 günde ne yapacağını bilmiyor.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir