Mafya ve terörün resmi gazetesi Cumhuriyet’te istifalar devam ediyor

Mafya ve terör örgütlerinin resmi gazetesi haline gelen Cumhuriyet’te istifaların ardı arkası kesilmiyor.

featured

Türkiye’nin ulusal güvenliğini hedef alan mafya ve terör örgütlerinin resmi gazetesi haline gelen Cumhuriyet’te istifa üstüne istifa yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıl aralık ayında genel yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya’nın görevden alınmasıyla birlikte peş peşe istifaların yaşandığı gazetede bugün bir isim daha veda etti.

Medyaradar’ın haberine göre başarılı foto muhabiri Kurtuluş Arı, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Cumhuriyet gazetesinden istifa ettiğini duyurdu.

Arı paylaşımında, “Selamlar, Kuruluşundan bu yana sayısız başarılı işlere imza atmış, tarihinde ve kadrosunda köklü isimlerin yer aldığı Cumhuriyet Gazetesi’den, 2017 yılında fotomuhabir olarak çalıştığım bu çatıdan (04 Şubat 2022) ayrılma kararı aldım.  Bugünden itibaren başlayan bu yolculukta yepyeni bir yola yeni projelerle girmiş bulunmaktayım.  Bu uzun süreçte profesyonel anlamda büyük tecrübe kazandığım Cumhuriyet Ailesine, tanıma fırsatı bulduğum değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm emekçi dostlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

HaberMotto duyurmuştu! FETÖ ve PKK medyasında istifalar başladı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir