Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ndan ”İmralı” iddialarına çok sert tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a heyet gönderildiği iddiasını yalanlayarak, "Bunun açık ve net olarak yalan olduğunu ifade etmek isterim. Bunlar belli çevrelerin kendilerine siyasi prim elde etmek için ortaya atığı iddialardır. Buradan bir netice almaları mümkün değil böyle bir görüşme söz konusu olmamıştır" açıklamasında bulundu

featured

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a heyet gönderildiği iddiasını yalanlayarak, “Bunun açık ve net olarak yalan olduğunu ifade etmek isterim. Bunlar belli çevrelerin kendilerine siyasi prim elde etmek için ortaya atığı iddialardır. Buradan bir netice almaları mümkün değil böyle bir görüşme söz konusu olmamıştır” açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

6-7 Ekim olaylarının faili, eski HDP Eş Genel Başkanı terörist Selahattin Demirtaş, dün sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmralı’ya bir heyet gönderdiğini iddia etmişti. Demirtaş paylaşımında “Erdoğan, İmralı’ya heyet gönderip ne istemiş olabilir sizce? İstediğini alamayınca yine hepimizi “terörle” iş birliği yapmakla suçlamaya başladı anlaşılan.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir