Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Togg açıklaması… “Bankalarımız çalışıyor”

Togg'a özel kredi verilip verilmeyeceğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay flaş açıklamalarda bulundu.

featured

Togg’a özel kredi verilip verilmeyeceğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor” ifadelerini kullandı..

Togg’a özel kredi verilip verilmeyeceğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

İlk hedefimiz kapasite artırımı olacak’ diyen Oktay, “Bataryayla alakalı da yeni ortaklıklar kuruldu. Onun da üretim tesisi için çalışıyoruz. Daha güzel haberler vermeye devam edeceğiz.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN KAMU BANKALARINA TOGG ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yayın sırasında yerli otomobil Togg için kamu bankalarına çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu bankalarımız niye var? Elbette Togg ile kampanya yapma noktasında kamu bankaları için bu iyi bir fırsat olacaktır. Buradan kendilerine çağrıda bulunuyorum, gerekirse tabii kendileriyle de bir ortak toplantı yapıp böyle bir zemini oluşturmaları hususunda inşallah bu adımı atmayı ben de düşünüyorum. Nasıl konutta böyle bir imkan hazırladıysalar, otomobilde de özellikle Togg’a yönelik böyle bir adım atılabilir.

.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir