Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Selçuk Bayraktar’ı hedef alan müzmin muhalefete sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Muhalefetin Selçuk Bayraktar'ı hedef alan açıklamalarına sert tepki gösteren Erdoğan, ''Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Rahmetli babası bankalardan kredi almadan çalıştı. Çocukları da aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Gençlere peş peşe müjdeleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TCG Anadolu gemisinin ziyaret tarihinin uzatılacağını bildirdi.

MUHALEFETE ‘SELÇUK BAYRAKTAR’ TEPKİSİ

Muhalefetin Selçuk Bayraktar ve ailesini hedef almasına sert tepki gösteren Erdoğan şunları aktardı:

Sevgili gençler göreve geldiğimiz bizim yerli savunma sanayimiz neydi yüzde 20 ama şimdi yüzde 80. Yüzde 80’e nasıl ulaştık işte TCG Anadolularla ulaştık İHA ile ulaştık SİHA ile ulaştık KIZILELMA ile ulaştık. Yatıyorlar, kalkıyorlar televizyon ekranlarında Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş damatmış. Rahmetli babası bankalardan kredi almadan çalıştı. Çocukları da aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar. Devletin bunlara tahsis ettiği yerleri bile almıyor. Ya yapma devlet tahsis ediyor. Niye almıyorsun? Çünkü sen stratejik bir yatırım yapıyorsun, hak olarak devlet veriyor.  İşleri güçleri neymiş Erdoğan bunlara bol bol para vermiş? Elinize dilinize dursun. Bu aile bu konularda çok hassas.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir