Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Putin” açıklaması: “Ağustos ayında görüşeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'ta toplu açılış törenine katıldı. Törende kritik açıklamalarda bulunan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Ağustos ayında görüşeceğini açıkladı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi seçimlerde en fazla oy aldığı Bayburt’ta toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Endişe etmeyin, Bayburt bize de geleceğimize de sahip çıktı.

Bayburt gelecek seçimlerde demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? 31 Mart’ta sandıkları yine patlatıyor muyuz? Sizinle bu yolları çok yürürüz.

Bugün 36 projemizin açılışını yapıyoruz. Toplam yatırım bedeli 2 milyar 689 milyonu aşan bu projelerin hayırlı olmasını diliyorum.

Bugün Bayburt’ta bu meydanda 40 bin kişinin olduğu haberini aldım. Hedefi daha da büyüteceğiz.

EMEKLİYE ZAM

Emeklilerimizin maaşıyla ilgili düzenlemeyi Meclis’e sunduk. Zam oranını yüzde 25’e yükseltiyoruz. Memur emeklisi kardeşlerimiz için yüzde 17,55 olacaktı. Buna ilaveten refah payı verilerek yüzde 25’e çıkarıyoruz. Hayırlı olsun.

“PUTİN İLE AĞUSTOS AYINDA GÖRÜŞECEĞİZ”

Dün Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’yi misafir ettik, Sayın Putin ile de inşallah Ağustos ayında bir araya geleceğiz. Bir buçuk yıldır devam eden savaşın olumsuz etkilerinden ülkemizi korumaya çalışıyoruz. Ancak çevremizde yaşanan hadiselerin Türk ekonomisine etkisi oluyor.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir