Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders niteliğinde “deprem” sözleri

Konteyner kentte coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefe Defne Devlet Hastanesi'nde oy oranlarını hatırlatarak, "Biz burada mezhebi bir ayrım var diye bu yatırımı yapmıyoruz." dedi.

featured

Türkiye’de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan kentlerden biri de Hatay oldu.

Yaşanan depremlerin ardından yapılan 14 Mayıs seçimleri ise ikinci tura kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim çalışmaları kapsamında deprem bölgesine olan ziyaretleri sürerken bugün de Hatay’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan yaklaşık 30 bin kişinin bulunduğu coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Deprem bölgesinde ziyaretlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da yaklaşık üç ay kadar kısa sürede inşaası tamamlanacak hastane açılışını gerçekleştirdi.

ERDOĞAN’DAN MUHALEFETE DERS NİTELİĞİNDE SÖZLER

Erdoğan seçimlerin ardından depremzede vatandaşları hedef alan muhaliflere yaradanı yaradandan ötürü sevdiklerini vurgulayarak, “Defne’de Tayyip Erdoğan’a verilen oy yüzde 8,5. Bay Bay Kemal’e verilen 90,5. 8,5 nire, 90.5 nire? Biz burada mezhebi bir ayrım var diye bu yatırımı yapmıyoruz.

Burada bir deprem yaşadık. Bu ülkede Cumhurbaşkanı eğer bensem biz bu yatırımı yapmak zorundayız dedik ve talimatı verdik.”

Erdoğan’ın depremzede vatandaşlara satır başlıkları şu şekilde:

Hataylı kardeşlerim burada toplandığına göre kalpten kalbe yol var. Millete tepeden bakanlardan olmadık. İnsanımızı tehdit etmedik, birleştirenlerden, kucaklaştıranlardan yana olduk. CHP genel başkanı ve onun ardından gidenler gibi milleti suçlamıyoruz. Kimseyi tercihlerinden ötürü aşağılamıyoruz.

Hele hele depremde yakınlarını kaybetmiş kardeşlerimize ayrımcılık yapmak, onları kaldığı yerden kapı dışarı etmek aklımızın köşesinden geçmez. Ülkeye ve millete hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz.

Kabahati seçmende aramak yerine kendimizi sorguluyoruz. Nerede kusurumuz varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz.

“BU HASTANENİN TEMELİNİ ATTIĞIMIZDA MUHALEFET 3 AYDA HASTANE Mİ YAPILIRMIŞ DEDİ”

Bu hastanenin temelini attığımızda muhalefet 3 ayda hastane mi yapılırmış, dedi. Biz kovid döneminde Atatürk Havalimanı’nda 3 ayda 1006 odalı Murat Dilmener hastanesini yaptık.

Aynısını Anadolu yakasında Pakize Öz Hastanesi’ni yaptık. Biz arazi adamıyız, çalışarak geliyoruz. 3 ayda bu nasıl olur diyenler, ya sizin hayatınızda bir eser var mı? 35 bini aşkın personel bölgede görev yaptı…

“BU HABİS ZİHNİYETİN TEKRAR HORTLAMASINA DUR DİYECEĞİZ”

Selo’yu bırakacağım diyor. Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu Selo değil mi? Onun çıkmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz diyor. Cezaevlerinin kapılarını kıracağız, Öcalan da dahil olmak üzere bunları serbest bırakacağız diyor. Benim milletim teröristlerle kol kola gezenlere haftaya pazar yüz vermeyecektir. Adı yalancıya, çarkçıya çıkmış birine asla güvenilmez, ülkenin yönetimi emanet edilmez.

SSK’nın başında olduğunda SSK hastanelerini batıran insansın sen. Daha seçimi bile kazanmadan bu şekilde azgınlaşanlar yönetime gelseler milletimize nefes bile aldırmazlar. Bu habis zihniyetin tekrar hortlamasına dur diyeceğiz.

Buradan yurt dışında yaşayan kardeşlerim, seçimin ilk turunda sandıkları patlattınız. İkinci tur seçimlerine de büyük teveccüh gösterdiğinizi görüyorum uzun kuyrukların sizi yıldırmadığından memnuniyet duyuyorum. Sandıklara mutlaka giderek oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. Sizleri Allah için seviyorum.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir