Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan lise öğencilerine müjde: “Üniversitelerde yüzde 25 kontenjan ayıracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan deprem bölgesindeki lise öğrencileri için bir müjdeyi duyurdu.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN LİSE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

“Enkazları tamamen kaldırdık. Deprem bölgesinde 847 bin çadır ve 100 bin konteynerin kurulumunu tamamladık. Kalıcı konutların inşa sürecini de başlattık. Bizde laf yok bizde icraat var. Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız. Deprem bölgesindeki lise öğrencilerine devlet üniversitelerimizde yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Kendi aralarındaki puan ve tercih sırasına göre ayrılan kontenjana yerleşecekler. Bay bay Kemal ne diyor, helalden bahsediyor. Önce torununu sen SSK’lı nasıl yaptın? Sende vicdan yok mu? SSK genel müdürüyken hastanelerde ölenlerin rehin alınmasını neyle vereceksin. Geçelim vaktimizi almasın.​”

“EMEKLİLERİ, KADINLARI TEHDİT EDİYORLAR”

“Kamu görevlilerini tehdit ediyorlar. İş insanlarını tehdit ediyorlar. Emeklileri kadınları tehdit ediyorlar. Bunların zihniyeti millete parmak sallayan tek parti faşizmi zihniyetidir. Sizler Tayyip Erdoğan diyorsunuz ya, sizleri de tehdit eder. Eli boş tehdit edecek kişi arıyor. Birilerinin arkasına saklanarak milli irade düşmanıdır. Bunların milletin değerlerine tahammülü yok. Öyle kibirliler ki, göbeğini kaşıyan adam diyerek millete hakaret etmekten çekinmezler. 14 Mayıs’ta hak ettikleri dersi sandıkta vermeye hazır mısınız? Seçim gününe kadar tereddütlü bir akrabanızı bulmalısınız. Kendisine benim selamımla gidip 14 Mayıs’ı anlatacaksınız. Ben Adana’ya güveniyorum. 21 yılda her şeyi değiştirdik, bir tek muhalefet kaldı. Yalanla tehditle muhalefet yapılamayacağını bir türlü öğretemedik. 14 Mayıs’a doğru da azdılar. Fol yok yumurta yok. Kibri arşa değmiş durumda. Makam mevki dağıtıyorlar.”

“BURASI HUKUK DEVLETİ”

“Bay Bay Kemal ne diyor? Selo’yu bırakacağız diyor. Benim Diyarbakır’da 41 kardeşimi şehit eden bu ahlaksızı nasıl bırakırsın sen ya? Burası hukuk devleti. İmralının kapılarını kıracakmış. Bunlar terörist. Arada bir ağır hakaretlerle ayar vermeyi de ihmal etmiyorlar ama o kadar kusur kadı kızında da olur. Aslında bu kişinin de kurduğu masanın da durumu pek öyle gülünecek gibi değil.”

“SEN NE BİÇİM İNSANSIN YA?”

“15 Temmuz’da beni ve ailemi öldürmeye geldiler. Havalimanına girdiğim de milletim oradaydı. Bay Bay Kemal Belediye Başkanının evine gittin. Kahveyi yudumlamaya başladın. Baktın ki Erdoğan ve ailesi nasıl öldürülecek onu izlemeye başladın. Sen ne biçim insansın ya? Bir doğru konuş ya. Sen ne kadar yalan konuşursan Bay Bay Kemal, benim milletim de o kadar doğru konuşuyor. Bunlarda teröre mavi boncuk dağıtma var. Hiç merak etmeyin 14 Mayıs’ta hepsi siyaset arşivinin tozlu raflarında yerini alacak. Önce Bay Kemal’di, sonra Bay Bay Kemal oldu, seçimden sonrada Vah Vah Kemal olacak.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir