Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan küçük esnafa prim günü müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada 1 milyon küçük esnafın faydalanacağı müjdeli haberi duyurdu.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Yola çıkarken ilk mitingimizi yine Kayseri’de yapmıştık. Kayseri ile yol arkadaşlığımız farklı.

“BU AY DOĞALGAZ ÜCRETSİZ”

Donanmamızın amiral gemisi TCG Anadolu’yu ordumuza teslim ettik. Bay bay Kemal’in Kayseri’de Katarlılara sattığı yalanı attığı fabrikada, yeni nesil Fırtına obüslerini ve Altay tankımızı ürettik. Adamın işi gücü yalan. Eser ortada. Biz eserlerimizle konuşuyoruz.

Bu hafta başında Kaan’ı hangardan çıkardık. Önceki hafta nükleer güce sahip ülkeler ligine yükseldik. Karadeniz doğalgazını milletimizin evine getirdik. Bu ay doğalgaz ücretsiz. Bir sene boyunca da 25 m3 doğalgazı ücretsiz kullanacak. Etrafımızda doğalgaz ve petrol fışkırırken biz bundan mahrum kaldık. 100 milyarlarca doları yabancı ülkelere fatura olarak ödedik. Artık bu para milletimizin cebinde kalacak.

GABAR’DAN PETROL MÜJDESİ

Bu parayla aile ve gençlik bankası kuracağız. Belli bir geliri rezerv edeceğiz. Sapkın akımlar karşısında aile kurumunu güçlendireceğiz. Kadınlarımızı emekli ederek kendi gelirlerine kavuşturacağız. Gençlerimizin kendi işini kurmadan evliliğe adımlarda hibe ve kredilerle yanında olacağız.

Gabar’dan da müjdeli haber aldık. 100 bin varil üretim kapasiteli petrol rezervi bulduk. Karadeniz’deki doğalgazımızın kalitesi çok iyi. Gabar’daki petrolümüz de üzüm pekmezi kıvamında. Ülkemizin ihtiyacının 10’da birini karşılayacak kaynağa sahip olduk.

KÜÇÜK ESNAFALARA MÜJDELİ HABER

Küçük esnaflara da bir müjde vermek istiyorum. Prim ödeme gün sayısını SSK’lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak.

KILIÇDAROĞLU’NA ZOR SORU

Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki “Her şey montaj” diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis’te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına “Kontrollü darbe” demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir