Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: “Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabi tutanlara lanet olsun”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da coşkulu kalabalığa hitap etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, "Masada yer olduğunu gören Türkiye düşmanları PKK ve FETÖ de seslerini yükseltti, oldu 11 ortak." dedi. Alevi açıklamalarına da cevap veren Erdoğan, ''Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabi tutanlara lanet olsun." dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kılıçdaroğlu’nu bir mekanizma’ cumhurbaşkanı adayı yaptı” diyerek, “6’lı masa 11 oldu” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nın inşası için hazırlandığımız şu günlerde bir kez daha Antalya’nın desteğine talip olmak için sizlerleyiz.

Masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı. Ortak sayısını 9’a çıkardılar. Milletin yeminli düşmanları PKK ve FETÖ durur mu? Onlar da seslerini çıkardılar. Oldu mu size 11 ortak. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Türkiye böyle bir oyunu asla hak etmiyor. Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı aday olarak karşımıza diken bir mekanizma var.

“BUNLARIN DERDİ TÜRKİYE’Yİ EN AZ YARIM ASAR DAHA KENDİNE GELEMEYECEĞİ BİR ÇUKURA İTMEK”

Ne diyordu bay Kemal tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz. Bunların derdi Türkiye’yi en az yarım asır daha kendine gelemeyecek bir bataklığa saplamaktır. Ama başaramayacaklar. Karşımızdaki kişinin ve onun temsil ettiği masanın gerçekte ne olduğunu şöyle bir görüntülerle hatırlayalım.

Kılıçdaroğlu’nu karşımıza cumhurbaşkanı adayı olarak diken bir mekanizma var. Türkiye siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor.

Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken mekanizma CHP tabanının, ittifaktaki partilerin tabanlarının hassasiyetlerini zerre umursamıyor. (Millet İttifakı) Bunların derdi Türkiye’yi en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır.

“BENİM MİLLETİM YALANA DOLANA EVET DEMEYECEK”

Ne diyorlar? “Selo’yu çıkaracağız.” Ondan sonra da Öcalan’ın yerine getireceklermiş. Benim milletim yalana dolana evet demeyecek. Terörist Demirtaş Diyarbakır’da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi cezaevinden çıkaracağız diyorlar. Demek ki bay bay Kemal’in HDP ile yaptığı görüşme bu.

Masanın etrafında oturanlara ve çevresinde dönenlere bakınca her şey ayan beyan ortaya çıkıyor.

Ülkeyi, tasmaları emperyalistlerin elinde olan terör örgütlerinin cirit alanına çevirmek istiyorlar. Tipik bir teslimiyetçi eski Türkiye politikacısıyla karşı karşıyayız. İşte Kılıçdaroğlu tam da böyle bir tiptir.

İstanbul’u sel alır götürür, Bay Bay Kemal’in adamı Bodrum’da ama biz hizmet ehliyiz.

KILIÇDAROĞLU’NA “ALEVİ”  TEPKİSİ

Bugüne kadar neden söylemedin de şimdi söylüyorsun? Demek ki oradan bir şey bekliyor.

Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabi tutanlara lanet olsun.

Ülkenin her karış toprağını donatırken kimsenin mezhebini, meşrebini sormadık.

DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Önümüzdeki dönemde Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kemer, Kumluca ve Manavgat’a doğalgaz arzı sağlamayı planlıyoruz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir