Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Rusya’ tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi'de Sultançiftliği Merkez Camii önündeki mitingde vatandaşlara hitap ediyor.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi’de Sultançiftliği Merkez Camii önündeki mitingde vatandaşlara sesleniyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Eskiden kendi partilerinden aday yapıp karşımıza çıkardıkları bir isme etmedik zulüm bırakmadılar. 10 Mayıs 2010’dan 10 Mayıs 2023’e CHP’de hiçbir şey değişmedi. Siyasetin bu kadar çirkinleşmesini kabul edemeyiz. Bu yöntemle daha önce siyasi partiler ele geçirilmişti. Şimdi de devletin yönetimini ele geçirmeye çalışıyorlar. Meral Hanım’ı masaya döndüren de Muharrem İnce’yi seçime 3 gün kala adaylıktan çektiren de aynı güçtür.”

KILIÇDAROĞLU’NA RUSYA TEPKİSİ

“Bunun bir Selo’su var. Bay bay Kemal’in Selo’su. Kurtarmak istiyorsanız oyu bana vereceksiniz diyor. Bunlar hep teröristler. Bu teröristlerle beraber yürüyor bay bay Kemal. Bay bay Kemal Rusya’ya da sataşmaya başladı. Türkiye’deki seçimleri Rusya yönlendiriyormuş. Ben de desem ki seçimleri ABD, Almanya, Fransa, İngiltere yönlendiriyor, ne diyeceksin? Bunları benim kadar tanımazsın, bunların hepsinin ruhlarını okudum ben adeta. Sen bunlarla kaç kere bir araya geldin ya? Sen bunları nereden tanırsın? “

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir