Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsveç’e çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerle bayramlaşma seremonisinde konuştu. Erdoğan İsveç'te Kur'an'ı Kerim'in yakılmasına sert tepki göstererek, "Buna izin verenler, bu alçaklığa göz yumanlar da emellerine ulaşamayacaklardır." dedi. Erdoğan ayrıca memurlara da maaş müjdesi verdi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatları ile Bayramlaşma Programı’na canlı bağlantıyla katılarak kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada İsveç’te Kuran-ı Kerim yakılma provokasyonuna çok sert tepki gösterdi

 

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

İSVEÇ’E ÇOK SERT TEPKİ

“İslam ve insanlık düşmanları polis korumasıyla gerçekleştirdiği provokasyonlarla bu iklime gölge düşürmeye çalışıyor. İsveç’te yapılan alçak saldırı bunlardan biridir. Buna izin verenler, buna alçaklığa göz yumanlar da emellerine ulaşamayacaklardır. Tahrik ve tehdit siyasetine boyun eğmeyeceğiz.

Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlığıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz.

Dili, rengi, kültürü farklı milyarlarca insanın yüreğini birleştiren Kurban Bayramı, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın timsalidir. Bayram, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı kardeşlerimizle paylaşmaktır.

“MECLİSİMİZİN TAKDİRİNE SUNACAĞIZ”

Konut kiralarında üst sınır uygulamasını bu sene de devam ettiriyoruz. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız. Bölyece milletimize verdiğimiz bir sözün daha gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşayacağız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir