Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli maaşlarına zam müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan dönüşü emeklileri heyecanlandıran yeni bir mesaj verdi. Yerel seçimlere dair de konuşan Erdoğan'a AK Parti'nin İstanbul adayının kim olacağı sorusu yöneltildi. Erdoğan'ın yanıtı dikkat çekti.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyaretinin ardından uçak dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile ilgili “En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“EMEKLİLERİ MEMNUN EDECEK ADIMLAR ATACAĞIZ”

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamanlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız.
  • Türkiye’yi depreme dayanaklı hale getirmek için yürüttüğümüz çalışmalarda İstanbul, Marmara’yı ayrı bir başlık altında değerlendiriyoruz. İstanbul için 1,5 milyon konutun dönüşümünü öngörüyoruz, bunun için boşa harcanacak vakit yok. Hiçbir çalışmayı ağırdan alacak durumumuz yok.
  • Kılıçdaroğlu benimle kaç yarışa girdi? 13’te 13 yaptı. Şimdi 14’te olsa, 15’te olsa bu arkadaştan bir şey olmaz. En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım.

AK PARTİ’NİN İSTANBUL ADAYI KİM OLUR?

Erdoğan yerel seçimlerde AK Parti’nin İstanbul adayının kim olacağıyla ilgili soruya “Acelecilik yanlış olur, istişare bizim silahımız.” şeklinde yanıt verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir