Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Diyarbakır Anneleri’ne destek ziyareti

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2,5 yıl aradan sonra ilk kez Diyarbakır’ı ziyaret etti. Sevgi gösterileriyle karşılaşan Erdoğan Cuma namazını kıldıktan sonra Genişletilmiş İl Danışmanı Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan, toplantıda Diyarbakır anneleri için şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakır annelerimizin misafiri olacağız. Diyarbakır anneleri, açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler.

Bu kahraman anneleri bizzat ziyaret ederek bugüne kadar bakan arkadaşlarım, belediye başkanlarım, kadın kollarım defaetle gelip kendilerini ziyaret ettiler haklı davalarında yanlarında olduğumuzu ifade ettiler. Bugün de ben de Diyarbakır annelerini heyetimle birlikte ziyaret edeceğim. Ramazan’da sağolsun İstanbul’da onlar beni ziyaret etmişlerdi. Birlikte bir iftarımız oldu. Bugün de inşallah iadei ziyaretimizi gerçekleştirmiş olacağız.”

Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etti

Erdoğan, programının devamında HDP İl Başkanlığı binası önünde kurulan çadırda 600 günü aşkın bir süredir evlat nöbeti tutan Diyarbakır Annelerine destek ziyareti gerçekleştirdi.

https://twitter.com/Akparti/status/1413482507157348353?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir