Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok sert tepki! ‘Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladılar’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'nde depremzedelerle yapılan iftar sonrası açıklamalarda bulunuyor.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’nde depremzedelerle yapılan iftar sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

100 BİN KONUTUN İNŞASI BAŞLADI

Bu sene Ramazan’ı özellikle depremzedelerimizle beraber idrak etmeye özen gösteriyoruz. Depremde destan yazan arama kurtarma ekiplerimizi ve belediyelerimizin temsilcilerimizi külliyemizde ağırladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan kardeşlerimizle iftarı açtık. Yarın da inşallah Şanlıurfa’da olacağız. Deprem konutlarımızın temelini süratle atıyoruz, inşası başlayan konut köy evi sayısı 100 bini buldu. Bayramda da depremzedelerimizi yalnız bırakmayacağız İnşası tamamlanan bazı köy evlerinin teslimatını yapacağız. Hatay hariç tüm illerde enkaz kaldırma çalışmalarını bayrama kadar bitiriyoruz.

TÜM TUŞLARA AYNI ANDA BASMAYA BAŞLADILAR

Malumunuz ülkemiz 14 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimlerin atmosferine girmiş durumdadır. Seçimler yaklaştıkça birileri yine ikbal derdine düştü. Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladı. Terör örgütünün uzantılarından sapkın akımlarla sütre gerisinde her türlü yolu deniyorlar. Onca yıldır belediyelerde yapmadıkları, söz verip üzerine beton döktükleri ne kadar iş varsa ısıtıp, ısıtıp gündeme getiriyorlar.

HİÇBİR PROJELERİ YOK

İlk günlerde ortalığı ayağa kaldıranlardan şimdiye kadar insanımızın derdine derman olacak hiçbir teklif gelmedi. Bunların millete umut olacak hiçbir projeleri yok. Mazilerinde ülkeye kazandırdıkları hiçbir yatırımları yok. Göğüslerini gererek örnek gösterecek hiçbir eserleri yok. Gençlerimize umut aşılayacak emek ürünü hiçbir vizyonları yok. Türkiye’nin sorunlarını çözecek kapasiteleri ve çapları yok.

Muhteşem bir şehir hastanesinin açılışını yaptık. Birkaç hafta sonra İzmir’de de dev bir şehir hastanesinin açılışını yapacağız. Bu hastaneler eğer Kovid döneminde olmasaydı bizim halimiz ne olurdu?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir