Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li belediyelere tepki: “2024’te gereken dersi alacaklar”

Büyük İstanbul mitinginde çoşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanlı Recep Tayyip Erdoğan, şehrin Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek 2024 yerel seçimlerinde seçmenin gerekeni yapacağını söyledi.

featured

AK Parti seçime tam 1 hafta kala İstanbul’da gövde gösterisinde. Tarihi seçim öncesinde büyük İstanbul mitingi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapıldı. 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemin önemli konularına değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da görev yapmak varken il il dolaşarak miting yapmakla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da tepki gösterdi.

“İBB BAŞKANI İSTANBUL’U SEL BASTIĞI ZAMAN YA YURT DIŞI YA BODRUM’A GİDİYOR”

Erdoğan, “ İstanbul’u sel bastığı zaman gittiği yer belli. Ya yurt dışı yada Bodrum. Bay Bay Kemal’de buna talimat vermiş ‘sen Van’a git’ diye. Oraya gidince de PKK’lıların işaretini yapıyor.

“2024’TE ONA DA GEREKEN DERSİ VERMEYE HAZIR MISINIZ”

Ya Ekrem sen Trabzonlusun, İstanbul’a hizmetkar olmak varken senin oralarda ne işin var. 2024’te ona da gereken dersi vermeye hazır mısınız? İstanbul ve Ankara çok çekti. İzmir çok çekti. Bunların hepsine bir ders vermeliyiz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir