Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, adaylıktan çekilen Muharrem İnce hakkında ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylıktan çekilen Muharrem İnce için, "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi?" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Mamak-Altındağ mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor

Erdoğan, adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında ilk yorumu yaptı. Erdoğan, “Burada şuanda 100 bin kişi var. Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi? Biz diğerleriyle yola devam ediyoruz önemli olan benim milletimin vereceği karar.” dedi.

“KİMİ FETÖ USULÜ KASET İLE ÇİRKİNLEŞİYOR, KİMİ DİLİ İLE ÇİRKİNLEŞİYOR”

Kaset kumpaslarına dikkat çeken Erdoğan şunları aktardı:

“Birileri bizi seçim döneminde özellikle havayı germekle suçluyor ama kalkıp da terör örgütünün bu ülkeyi nasıl germek istediğini hiç konuşmuyorlar. Biz ülkemizi ve milletimiz söz konusu olduğunda değil havayı germek dünyayı da yerle bir ederiz. Bizim sevgimiz gibi öfkemiz de milletimiz içindir. Bunu terörle mücadelede gösterdik mi? Bu seçimlerde her türlü sertliği kabul ederiz ama çirkinleşmeye karşıyız. Size buradan küçük bir siyaset tüyosu vereyim çirkefleşen taraf, kaybedeceğini anlayan taraftır.

Kimi FETÖ usulü kaset ile çirkinleşiyor, kimi dili ile çirkinleşiyor. Yürüttüğümüz her mücadeleyi, her kazanımı milletimiz ile gerçekleştirdik. “

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir