Cumhurbaşkanı Erdoğan “Winner” ceketi ile miting alanına geldi! İzmir’de gövde gösterisi

Seçimlere 15 gün kala İzmir'de tarihi bir miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüye kendisiyle simgeleşen ve 'kazandıran ceket' olarak adlandırılan ekose ceketiyle çıktı. Erdoğan coşkulu kalabalığa seslendi.

featured

An itibarıyla 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 15 gün kaldı. Seçimlere sayılı günler kalmışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın il ve ilçe ziyaretleri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’daki Teknofest buluşmasının ardından bir sonraki durağı İzmir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitinginde coşkulu kalabalığa hitap etti.

“WINNER CEKETİNİ” GİYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinge kendisiyle özdeşleşen ‘kazandıran ceket’ ile çıkması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Son birkaç gündür doktor tavsiyesiyle programlarıma katılamamıştım. Ankara’dan canlı bağlantı ile katıldığımız programlar oldu. Fakat bugün İzmir’deyiz. Muhteşem bir kalabalık var çünkü gençlik kiminle nasıl yürüyeceğini iyi biliyor.

İstanbul Yeşilköy’de bugün 365 bin kişiyle bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı. Çünkü gençlik kiminle nasıl yürüyeceğini iyi biliyor.

“BU SEÇİM BAY BAY KEMAL’İ UĞURLAMA SEÇİMİDİR”

Biz 21 yıldır ülkemizi Dadaloğlu’ndan aldığımız ilhamla yürüyerek bu günlere geldik. Vesayetin tehditlerinden korkmadık. Terör örgütünün saldırılarından ürkmedik. Bay bay Kemal gibi onların uzantılarıyla gidip görüşmeler yapmadık. Kandil’in parlamentodaki temsilcileriyle acaba bay bay Kemal ne görüştü. İzmir’e böyle birisi yakışıyor mu ya? Bu seçim, 14 Mayıs bay bay Kemal’i uğurlama seçimi olmalı. Bunu yapmaya hazır mıyız?

Konuşuyor, diyor ki İzmir daha iyisine layık. Doğru. Peki İzmir’in büyükşehir belediyesi sende, her yağmurda İzmir ne hale geliyor… İzmir’e AK Parti’nin getirdikleri ortadayken böyle nankörlük olur mu ya? Menderes Havalimanı’nı İzmir’e kim yaptı? İzmir’e bu yakışırdı. Stadyumları yaptık mı? Daha iyisine layık diyorsun ya… Ne varsa yaptık, yapacağız. Diyor ki daha iyisine layık. Biz ne gerekiyorsa yaptık bay bay Kemal. Sen İzmir’i çöpten çukurdan kurtaramadın.

TCG Anadolu Alsancak Limanı’na geliyor. Gezmeyi ihmal etmeyin. Son haftayı buraya ayırdık. Dedik ki finali burada yapalım.

Türkiye Yüzyılı’nı kimler kuracak, siz… Gençler Türkiye Yüzyılı’nı kurmaya hazırlanın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir