Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İspanya Başbakanı Sanchez arasında “Arda Güler” diyaloğu

NATO Liderler Zirvesi'nde ikili görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez görüştü. Görüşmede Arda Güler konusu açılırken İspanya Başbakanı genç topçu için, ""Çok büyük bir futbolcuymuş, Real Madrid'de şansının bol olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

featured

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir çok devlet başkanıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

ARDA GÜLER NATO ZİRVESİ’NDE DE GÜNDEM OLDU

İspanya’da manşetleri süslemeye devam eden Arda Güler transferi, NATO Liderler Zirvesi’ne kadar uzandı. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“ÇOK BÜYÜK BİR FUTBOLCUYMUŞ”

Sanchez, milli futbolcu Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasının da Erdoğan ile yaptığı toplantıda gündeme geldiğini aktardı.

Basketbol ile daha fazla ilgilendiğini o yüzden Real Madrid’in Türk futbolcuyu transferinden haberi olmadığını söyleyen İspanya Başbakanı, “Öyle gözüküyor ki Real Madrid 18 yaşında bir Türk futbolcu transfer etmiş. Çok büyük bir futbolcuymuş, Real Madrid’de şansının bol olmasını diliyorum.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir