Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milletim kumar masasına tekmeyi vurarak devirmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB 79. Genel Kurulu'na katıldı. Burada seçim sonuçlarına ilişkin de değerlendirmede bulunan Erdoğan, seçimin kazananının sürece destek vererek dua eden vatandaşların olduğunu söyledi.

featured

Türkiye tarihi seçimi geride bıraktı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Erdoğan‘ın 17’nci zaferiyle sonuçlandı.

Ardından yoğun gündemine kaldığı yerden devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de Türkiye Odalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.

“SANDIKLARA KOŞAN GURBETÇİLERİMİZ SEÇİMİN KAZANANI”

Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, 28 Mayıs seçim sonuçlarına da değinerek şöyle konuştu:

Terör örgütleri eliyle siyaseti yönlendirme çabaları hedeflerine ulaşamamıştır. Seçimin kazananı Türk demokrasisi ve milleti olmuştur. Kendini bu topraklara ait hisseden her bir vatandaşım bu seçimin tartışmasız kazananıdır.

Kampanya sürecinde kışkırtmalara rağmen sandığa gölge düşürmeyen seçimin kazananıdır. Sırf farklı tercihlerde bulunduğu için iğrenç hakaretlere uğrayan depremzedelerimiz bu seçimin en büyük kazananıdır.

Terör örgütü mensuplarının tehditlerine boyun eğmeyerek sandıklara koşan gurbetçilerimiz bu seçimin kazananıdır. Türkiye denilince gözleri parlayan, gözlerinden damlalar akan ülkemiz için dua eden, bizimle sevinip bizimle üzülen tüm mazlum ve mağdurlar bu seçimin kazananıdır.

“MİLLETİM KUMAR MASASINA TEKMEYİ VURARAK DEVİRMİŞTİR”

Türkiye Yüzyılı teklifimiz seçimlerde milletimiz tarafından büyük teveccühle kabul görmüştür. Milletimiz 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanlığına yüzde 52,18 oranında oyla şahsımıza vererek istikrar sürsün Türkiye büyüsün demiştir. Milletim kumar masasına tekmeyi vurarak devirmiştir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir