Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Marmaris’te kıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kıldı. Erdoğan, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

featured

İslam Alemi Kurban Bayramı heyecanını yaşıyor. Tüm yurtta kurbanlar kesilirken aileler bir araya geldi, ziyaretler yapıldı.

Vatandaşların yanı sıra siyasetçiler de bayram sabahına yoğun bir şekilde başladı. O isimlerin başında da Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi.

BAYRAM NAMAZINI MARMARİS’TE PARTİLİLERLE KILDI

Erdoğan, Karacasöğüt Mahallesi’nde bulunan Cumhurbaşkanlığı’na ait Okluk Konukevi’nde bayram namazını kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, milletvekilleri, Cumhur İttifakı’na ait Muğla’daki 7 belediye başkanı ve partililer ile bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından sabah saatlerinde bir paylaşım yaptı.

Erdoğan paylaşımda şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın ailelerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir