Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bay bay Kemal talimatı Kandil’den alıyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da depremzedelerle bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında, "Bay Bay Kemal talimatı nereden alıyor, Kandil'den. Parlamentodaki görüşmeyi kiminle yapıyor, ne kadar terörist varsa Bay Bay Kemal onlarla yol yürüyor" dedi.

featured

28 Mayıs’ta yeniden sandığa gidecek olan milyonlarca seçmen, 5 yıl boyunca görev alacak Cumhurbaşkanını seçecek. Bu kapsamda seçim çalışmaları sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afet bölgesindeki ziyaretleri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi. İlk durağı Malatya olan ve konteyner kentte depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, coşkulu kalabalığa seslendi.

Erdoğan, konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kandilden talimat aldığını ifade etti.

Erdoğan ifadelerinde, “Bay Bay Kemal talimatı nereden alıyor? Kandil’den. Parlamentodaki görüşmeyi kiminle yapıyor, ne kadar terörist varsa Bay Bay Kemal onlarla yol yürüyor.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasındaki diğer satır başları şu şekilde;

ERDOĞAN, ÖZAL’I ANDI

“Sevgi seliniz için şükranlarımı sunuyorum. Malatya yiğitliğin mertliğin şehridir. Malatya milli iradenin demokrasinin şehridir.

Malatya toprağı bereketli bir şehirdir. Malatya’nın has evladı demokrasimizin yiğit savunucusu 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı memleketinde bir kez daha rahmetle anıyorum. Malatya Turgut Özal’a nasıl sahip çıktıysa bizi de hiç yalnız bırakmadı.”

“BAY BAY KEMAL TALİMATI KANDİL’DEN ALIYOR”

Biliyorsunuz kale içerden fethedilir ne demek bu hanımlar, kalenin içinde onlar var. Pazar akşamı inşallah yeni bir zaferle çıkıyoruz. Malatyalı terör örgütlerinin uzantılarıyla yürüyenlere yol vermedi. Bay Bay Kemal talimatı nereden alıyor? Kandil’den.

Parlamentodaki görüşmeyi kiminle yapıyor, ne kadar terörist varsa Bay Bay Kemal onlarla yol yürüyor. Malatyalı sandığa giderek geleceğine sahip çıktı.

“YAPTIKLARI YARDIMLARI YÜZÜNÜZE ÇARPANLAR NEDENİYLE GARİP HİSSETMEYİN”

Enkazlar temizlendikçe deprem bölgesinde hayat yeniden canlanıyor.

Gerçekten büyük bir acı yaşadık. 81 İl olarak asrın felaketini yaşadık fakat inancımızı irademizi hiçbir zaman kaybetmedik. İnşallah bundan sonra da umutsuzluk girdabına sürüklenmeyeceğiz. Bizler nice saldırıları göğüslemiş bir milletiz. Biz hiçbir zaman zalimlere teslim olmadık.

Rabbimizin şu müjdesine tüm kalbimizle inanıyoruz. Zorluklarla birlikte kolaylıkların da olduğunu çok iyi biliyoruz. Sırf kendilerine oy vermediniz diye size zulmedenlere asla izin vermeyin. Yaptıkları üç beş kuruş yardımı yüzünüze çarpanlara yüzünden asla garip hissetmeyin. Bunlar aziz milletimizi asla temsil edemezler.

Siyasi tercihiniz ne olursa olsun biz Cumhur İttifakı olarak sizin yanınızdayız. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Size verdiğimiz sözleri yerine getirinceye kadar gece gündüz çalışacağız. Yeter ki siz bize güvenin ve inanın.

“REHAVETE KAPILMADAN SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cudi- Gabar’da günlük 100 bin varil üretim yapacağımız petrol müjdesini sizinle paylaştık.

En düşük memur maaşını Temmuz ayında 22 bin liraya çıkarma sözü verdik.

28 Mayıs çok önemli 14 Mayıs’ta sergilediğimiz iradeyi 28 Mayıs’ta sandığa yansıtmaya var mıyız?

Hayatta her şeyin kazası vardır ama sandığın yoktur. Rehavete kapılmayıp sandıklara sahip çıkacağız. Ben Malatya’ya güveniyor ve inanıyorum. Öyle bir seslenelim ki Sivas duysun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir