Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7’li koalisyon terörle kol kola

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, ''CHP terörle kol kola, İYİ Parti terörle kol kola, yavrucaklar var onlar da istikameti kaybetmişler.'' dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

”CHP, İYİ PARTİ TERÖRLE KOL KOLA”

CHP terörle kol kola, İYİ Parti terörle kol kola, yavrucaklar var onlar da istikameti kaybetmişler. Bu masaya alenen destek veren terör örgütlerini de ilave etmek lazım. Sosyal medya mecralarını, Londra tefecilerini, eroin kaçakçılarını ne istiyor bunlar? Türkiye yüksek teknoloji alanına girmesin istiyorlar. İHA yapmasın, SİHA yapmasın, AKINCI yapmasın, KIZILELMA yapmasın, TCG Anadolu’ya da yapmasın. Yıllar yılı ülkeyi böyle yönetmediler mi? Bunlar bu ülkede bir toplu iğne dahi üretemediler.

”BEBECAN EKONOMİDEN ANLAMAZ”

Türkiye kendi belirledikleri politikalara sadakat etsin istiyorlar. Davos’tayız Bebecan o zaman bakan, beraber IMF’in başındaki zatla görüşüyoruz. Dedim ki “Siz adamlarınızı devamlı gönderiyorsunuz ama bu gelenler bize akıl vermeye mi geliyor yoksa taksitlerini almaya mı geliyorlar. Türkiye’yi ben yönetirim”. 2013’te bunların alacağını ödedik. CHP ve İP bunlar bize akıl verdiler, IMF’ten borç almanız lazım dediler. Bebecan ekonomiden anlamaz, sadece satışını yapar. Bay bay Kemal buna milletvekilliği vermiş, satışa geldiler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİR MÜJDEYİ DAHA DUYURDU

Bugün sizlerle 2 önemli projenin sevincini paylaşacağız. Eskişehir bor cevheriyle 2 milyar Dolar gelir sağladı. Eti Maden, Eskişehir’e 700 milyon liralık yatırım yaptı. Artık cep telefonlarında bir otomobilin ötesinde bir akıllı cihaz olan Togg’da kullanılan lityum bu tesislerde üretiliyor. Bu madenlerin enerjiden savunmaya kimyadan cam ve seramik üretimine kadar geniş kullanım alanı var. Yıllık üretimi 500 bin tona çıkartacak yeni bir tesis kuracağız. 3 yeni bor işleme tesisi daha kazandıracağız. Önümüzdeki 10 yıl içinde ihtiyacımız olan lokomotifi burada üreteceğiz. İlk hareket testine şahitlik edeceğiz. Eskişehir lokomotif üretimi döner köprü imalatı gibi birçok yeniliğe bizim dönemimizde imza attı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir