Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2 yıl sonra inşallah Söğüt’te altın madenimizi çıkardığımızı görecekler”

featured

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“352 milyon liralık bu yatırımın hayata geçirilmesinde emeği olan herkes tebrik ediyorum. Temel alt yapı durumu kötü olan Başkent için çok çalıştık, eski belediye başkanlarımızın emeği de görmezden gelinemez. Her ne kadar belediye noktasında farklı bir durumda olsak da merkezi yönetim olarak Ankara’ya yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.”

“Daha önce açtığımız, Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya hızlı tren hatları ile yakında açacağımız Ankara-Sivas hızlı tren hattı yatırımların bazılarıdır.”

“Ankara’dan hangi istikamete doğru giderseniz gidin bölünmüş yollarıyla hızlı ve konforlu seyahat imkanı sunduk. Şehir içinde de, çok sayıda yol ve metro projesini şehrimize kazandırdık. Bu projelere karşı nasıl direnişler sergilendiğini, hangi yalan ve iftira kampanyalarının yürütüldüğünü daha dün gibi hatırlıyoruz. İnsan hakları adına sapkınlık peşinde koşanlara rağmen ülkemizin her şehri gibi Ankara’yı da güzelleştirdik. Yatırımlarımızı engellemek için canhıraş bir şekilde çalışanların şimdi bu hizmetleri büyük bir keyifle kullandıklarını da biliyoruz.

“Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin hayrına yaptıkları hiçbir hayırları başarıları olmayanları milletimiz gayet iyi tanıyor. Hizmet edenlerin üzerine iftira ile saldıran kendi içlerindeki taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasını görmezden gelenlerin ipini pazara çıkarmakta kararlayız. Bu kokuşmuşluğun milletimizden kaçırılmasına izin vermeyeceğiz. En büyük şerefin milletimize eser kazandırma inancıyla gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”

“Biz Türkiye’yi her alanda projelerle donatırken birileri çıkıp bunca yatırıma ne gerek var diyordu.  Açtığımız hastanelere hasta, açtığımız yollara araç bulunamayacağını iddia ediyordu. İstanbul’daki yeni havalimanımızı inşa ederken envai çeşit yalanla ortalığı bulandırmaya çalışıyorlardı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün inşasını engellemek için atmadıkları takla kalmadı. Bir mahkeme kararını yanlış yorumlayıp bu proje artık dört kuleden ibarettir deyip zil takıp oynadıklarını unutmadık. Bizim yaptığımız yolların ne işe yaradığını öğrenmek istiyorlarsa gitsinler sevdiklerine kavuşmak için direksiyon başına geçen vatandaşıma sorsunlar.”

“Karadeniz’de bulduğumuz gaza bile sevinemeyecek kadar ülkesinden kopmuş sefil bir zihniyetten bahsediyoruz.”

“Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Her sınamadan alnımızın akıyla çıktık. Ok yaydan çıkmıştır. Hedeflerimize doğru yürüyoruz. Bölgemizde yaşanan her gelişme Türkiye’nin gücünü ve önemini teyit ediyor.”

“Ne Avrupa’yla ne Amerika’yla, ne Rusya’yla ne de bölgemizdeki diğer ülkelerle özel bir sıkıntımız, çözülemeyecek bir sıkıntımız bulunmuyor”.

“Demokratik reformları kimse bizi mecbur bıraktığı için değil milletimizin her bir ferdi buna layık olduğu için yapıyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir