Cristiano Ronaldo kariyerinin son imzasını atıyor

Dünya futbolunun bir numaralı isimlerinden birisi olan Cristiano Ronaldo, kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl transfer olduğu Al-Nassr'da formunu yükselten Portekizli yıldız, ligdeki şampiyonluk yarışında ikinci sırada yer alıyor. Kariyerinin sonuna yaklaşan Ronaldo, futbol tarihine geçecek bir imza daha atmaya hazırlanıyor. 38 yaşındaki efsane futbolcu için çıkan son transfer iddiası, hayranlarını adeta şok etti.

featured

Futbol tarihinin en iyileri arasında başı çeken Cristiano Ronaldo, başarılarla dolu kariyerinin sonuna yaklaşıyor.

Sporting Lizbon ile futbol sahnesine çıkan Cristiano Ronaldo, Manchester United’a transferinin ardından adını dünyaya duyurdu.

Burada kazandığı kupalar ve başarılı yılların ardından Real Madrid’e imza atan Portekizli efsane, kariyerinin en görkemli yıllarını İspanya’da yaşadı.

Daha sonra Juventus ve tekrar Manchester United’a transfer olan Ronaldo, geçtiğimiz yıl herkesi ters köşe yaparak Al-Nassr’a transfer olmuştu.

Futbol piyasasında dengeleri değiştiren bir imza atan 38 yaşındaki yıldız, Suudi Arabistan Ligi’nin dünyada tanınmasına da yol açtı.

Avrupa’nın önemli takımlarında forma giyen birçok yıldız oyuncu Ronaldo’dan sonra Suudi Arabistan’dan gelen dudak uçuklatıcı transfer tekliflerini geri çevirmedi.

Futbol basınında büyük yankı uyandıran bu transferlerin ardından Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla yine göz doldurucu bir performans sergiledi.

Bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11’de yer aldı.

Toplam 1986 dakika sahada kalan 38 yaşındaki Portekizli yıldız, 20 gol ve 10 asistle skora etki etti.

Öte yandan İngiliz basını, Cristiano Ronaldo’nun kariyeri hakkında yeni bir iddiayı daha gündeme attı.

Geleceği için kararını veren efsane isim, İngiliz basınında yer alan habere göre kariyerine Al-Nassr’da devam etmeyi düşünüyor.

Portekizli yıldız, yeni sözleşme için Al Nassr’a yeşil ışık yaktı. Ronaldo, Arap ekibiyle mevcut sözleşmesini 2027’ye kadar uzatacak imzayı atacak.

Ronaldo’nun Al-Nassr ile yapacağı bu sözleşme, muhtemelen yıldız ismin son imzası olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir