Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mehmet Ali Çelebi’ye: ‘Çocuk sayısını artırın, PKK’nın 5 tane 10 tane var’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine karılan ve grup toplantısında AK Parti rozeti taktığı Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye kürsüden inerken çocuk tavsiyesinde bulunarak "Sayıları artırmak lazım, bak PKK'nın 5 tane 10 tane 15 tane var" dedi.

featured

CHP’den Milletvekili seçilen ardından Memleket Partisi’ne geçen ve son olarak bu partiden de istifa eden Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Mehmet Ali Çelebi‘ye rozetini taktı ve çocuk tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çelebi’nin kürsüde yaptığı konuşmanın ardından elini sıktı ve “Senin çocuk kaç tane?” diye sordu. Çelebi ise “Bir tane efendim” diye cevap verdi.

Mehmet Ali Çelebi: ‘FETÖ zombi örgütüne karşı yanınızdayım’

”DOKTORA YAPIYOR, KARİYER”

Çelebi daha sonra yanında bulunan eşini işaret etti ve “Doktora yapıyor, kariyer” dedi. “Olmaz ya çocuk da olmalı. Sayıları artırmak lazım” diye karşılık veren Erdoğan, Çelebi’nin eşine yaşını sordu. ,

”PKK’NIN 5 TANE 10 TANE 15 TANE VAR”

“46” cevabını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Allah’tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli. Bak PKK’nın 5 tane 10 tane 15 tane var” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir