CHP’li Mehmet Sevigen: “Bence Kılıçdaroğlu bir diktatör”

Seçim hezimeti sonrası parti tabanında ve medyada "Kılıçdaroğlu istifa" sesleri yükselmeye devam ederken CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na bir ağır eleştiri daha geldi. Sevigen, koltuğu bırakmamak için türlü mücadelelere girişen Kılıçdaroğlu'na "Tek adam diyoruz. Bizim içimizde de bir diktatör var. Bana göre diktatör." dedi.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP’de sular durulmuyor. Parti genelinde ve fondaş medyada “Kılıçdaroğlu istifa” sesleri yükselirken bu seslere kulağını tıkayan Kılıçdaroğlu MYK’yı tamamıyla değiştirerek tüm danışmanlarının da görevine son verdi. Koltuğu bırakmaya niyetli olmadığını göstermekten çekinmeyen CHP Genel Başkanı’na tepkiler sürüyor.

Kılıçdaroğlu’na bir tepki de Devlet eski Bakanı ve 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen’den geldi. Sevigen, TV100’de ekranlara gelen ‘Gündeme Dair’ programına canlı bağlantı ile katıldı.

Burada gündeme ilişkin yorum yapan Sevigen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday olup olmayacağını değerlendirdi.

“DİKTATÖR DENMEZ Mİ BUNA”

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Sevigen şu ifadeleri kullandı:

“Siz riski alacaksınız diyeceksiniz ki ben CHP’nin bu çizgisini beğenmiyorum ben genel başkan olacağım. Anadolu’ya çıkacaksınız, iller kongreler başlıyor. Dolaşıp oy alacaksınız. Birileri müsaade etsin ben aday olayım böyle olmaz. O zaman niye mücadele ediyoruz. Tek adam diyoruz. Bizim içimizde de bir diktatör var. Bana göre diktatör. İlk defa CHP tarihinde 204 tane MYK üyesi değişmiş İlk defa CHP içerisinde grup başkan vekilleri atamayla gelmiş Kemal Bey zamanında. Sunarsınız milletvekillerine, milletvekilleri oy verir sizi seçer ama bu milletvekillerine bile sunmadı. Böyle bir adam olunca, kimseye haber vermeden parti yönetince diktatör denmez mi buna.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir