CHP’li kadınlar, “tacizci” olduğu iddia edilen ilçe başkanı Murat Poyraz’a sahip çıktı

featured

Taciz ve tecavüz skandalları ayyuka çıkan CHP’de bir skandal daha patlamış; Ümraniye, Avcılar, Maltepe, Esenler’in ardından tacizin adresi bu kez Sultangazi olmuştu…

İddiaya göre Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz kendisinden yardım isteyen genç bir kadının eşinden ayrı yaşadığını ve bir başkasından hamile kaldığını öğrenince tacize başladı.

Cezaevinde olan eşi tarafından tehdit edilen genç kadın CHP Kadın Kolları tarafından CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı’na davet edildi.

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ile tanıştırıldığını ifade eden Genç kadın, “Odasına girdik ‘Senin için elimden geleni yapacağım’ dedi. Numaramı kendisine verdim, o da bana telefon numarasını verdi. Benim başımdan bir sıkıntı geçti. Ben onu anlatınca bu sefer onu koz mu bildi kendine bilemiyorum. Bunu kullanmaya başladı. Kötü gözle bakmaya başladı” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ KADINLAR TEPKİ GÖSTERDİ

CHP’li kadınlar CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı önünde yaptıkları açıklamada: “CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı atılan çirkin iftaralar karşısında, şüpheli şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Yok öyle çamur at izi kalsın hepiniz hukuk önünde hesap vereceksiniz.! Hak yemedik, hakkımızı da yedirmeyiz.. “MuratPoyrazın YANINDAYIZ” açıklamasını yaptılar…

https://twitter.com/Kemal_Avserenn/status/1335535186671448069?s=20

https://twitter.com/asabi_theia/status/1335544878529384449?s=20

https://twitter.com/Songul_Kaya_/status/1335556293512335360?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir