CHP’li İBB’nin skandal “15 Temmuz” mesajına tepkiler çığ gibi

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir skandala imza attı. İBB tarafından vatandaşlara gönderilen 15 Temmuz konulu SMS'te, "15 Temmuz, FETÖ ve darbe girişimi" kelimelerinin geçmemesi tepkilere neden oldu. Mesajda sadece "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz." ifadeleri yer aldı.

featured

Hain terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti. Bugün liderlerden art arda açıklamalar ve paylaşımlar gelirken İBB‘nin vatandaşlara gönderdiği SMS büyük tepki çekti.

SKANDAL MESAJA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Vatandaşlar mesajda FETÖ, 15 Temmuz ve darbe girişimi kelimelerinin geçmemesine dikkat çekti. İBB’nin gönderdiği mesajda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu imzası ile gelen SMS’te, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Ancak mesaj içerisinde 15 Temmuz yazılmaması, FETÖ ve darbe girişiminden bahsedilmemesi vatandaşların dikkatini çekti. Konuyla ilgili birçok kullanıcı, sosyal medyadan eleştirilerde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir