CHP’li Bahar Feyzan’dan çarpıcı seçim açıklaması: “Tuncay Özkan gitmedikçe hiçbir seçim kazanılmaz”

7'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2.5 milyonun üzerinde oy fark yemesinin ardından CHP medyası karıştı. Muhalif isim Bahar Feyzan CHP'nin seçim sürecini yönetemediğini belirterek Kemal Kılıçdaraoğlu'nun ekibine sert sözlerle yüklendi. Özellikle Tuncay Özkan'ı hedefe koyan Feyzan böyle devam edilirse Erdoğan'ın 10 seçim daha kazanacağını söyledi.

featured

ANKA ile CHP’nin verilerinin örtüşmemesi ve seçim hezimeti sonrası Kemal Kılıçdaroğlu faturayı CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’e keserek Adıgüzel’e görevden aldı.

Ancak CHP‘deki krizin aslında çok daha derin olduğu düşünülüyor. Muhalif gazeteci Bahar Feyzan, seçim gecesi CHP içerisinde yaşananlarla ilgili konuştu. Feyzan, CHP’nin seçim sürecini yönetemediğini belirterek Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma ekibine yüklendi.

“TUNCAY ÖZKAN CHP’DEN GİTMEDİKÇE HİÇBİR SEÇIM KAZANILAMAZ”

Tuncay Özkan’ın CHP’den gitmediği sürece hiçbir seçimin kazanılamayacağını ifade eden Feyzan, Özkan’ın partiyi avucunun içine aldığını vurguladı.

Özkan’ın CHP içerisinde her şeye müdahale ettiğini de sözlerine ekleyen Feyzan, Özkan’ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la da sorun yaşadığını ifade etti.

“ERDOĞAN 10 SEÇİM DAHA KAZANIR”

İşte Bahar Feyzan’ın CHP ve Tuncay Özkan’a yönelik eleştirileri şu şekilde:

“Evet Onursal Adıgüzel gitti doğru ama asıl şunu söyleyeceğim CHP’den Tuncay Özkan gitmeden çok net söylüyorum CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Erdoğan’ın ömrü yeter mi bilemem ama Erdoğan bir 5 seçimi daha kazanır, hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır çok net söylüyorum bunu. Partiyi de avucunun içine almış, medyasını da kurmuş orada. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Bey’i de kendi yönettiğini düşünüyor. Dün akşam belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım. Mansur Bey’e ve Ekrem Bey’e duyduğum saygıdan anlatmayacağım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir