CHP Genel Merkezi’nden Mansur Yavaş’a operasyon! Rezil olduğu fotoğrafı servis ettiler

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için adı anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde çıkan Mansur Yavaş'a bu akşam CHP Genel Merkezi tarafından operasyon çekildi. Yavaş'ın İçişleri Bakanı Soylu ile buluştuğu fotoğraf CHP'ye yakın hesaplar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

featured

Ankara’da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçirildi.

BELEDİYE SINIFTA KALDI

CHP’li belediyenin afetle mücadelede yetersiz kalması tepkilere neden oldu.

Kent merkezi dahil bazı ilçelerde vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kapanan yolları ve mazgalları açtı, su basan ev ve iş yerlerini temizledi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU SEL BÖLGESİNE GİTTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise afet bölgelerinde incelemelerde bulundu. Selin vurduğu Akyurt ilçesine giden Bakan Soylu, yapılan müdahaleleri yerinde inceleyip gerekli direktifleri verdi.

MANSUR YAVAŞ’IN REZİL OLDUĞU FOTOĞRAF

Ardından Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında görüştü. Bakan Soylu’nun Mansur Yavaş’ın karşısında konuşurken ıslak pantolonu ve botlarıyla oturması da dikkat çekti.

FOTOĞRAF SERVİSİ CHP GENEL MERKEZİ’NDEN

Mansur Yavaş’ın İçişleri Bakanı Soylu’nun yanında küçük düştüğü fotoğraf, ilk olarak CHP’ye yakın Haber Report ve Pusholder Twitter hesapları tarafından paylaşıldı. Haber Report tarafından paylaşıldıktan 15 dakika sonra silinen tweetdeki görsel kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir