CHP’den bu defa 1 dakikalık trajikomik açıklama: “İkinci turda mutlaka kazanıyoruz”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız" açıklamasını yaptı. Öztrak, basın toplantısını soru almadan bitirdi. Öztrak'ın açıklaması yaklaşık bir dakika sürdü.

featured

Türkiye’de sandıkların yüzde 99,4’ü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 49,42 ile seçimi önde götürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu‘nun oy oranı ise yüzde 44,95’te kaldı.

1 DAKİKALIK TRAJİKOMİK AÇIKLAMA

Altılı masada seçim sonuçları üzüntüye neden olurken, CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. Yaklaşık bir dakika konuşan Öztrak, basın toplantısı yaptığı kürsüyü soru kabul etmeden terk etti.

28 Mayıs’ta seçimi kazanacaklarını iddia eden Öztrak, şunları söyledi:

“Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması demokrasimiz adına sevindiricidir. Sabaha kadar uyumadan sandıkları bekleyen, ıslak imzalı tutanakları alan sandık kurulu üyelerimize, okul bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize, avukatlarımıza ve tüm gönüllülerimizin çabalarına çok teşekkür ediyoruz. 

Dün akşam gösterdikleri fedakarlığı 28 Mayıs’ta da göstereceklerinden ve milletimizin tek bir oyunun heba olmamasını sağlayacaklarından eminiz. 

Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir