CHP prodüksiyon sunar! Veli Ağbaba’nın “süt ekmek alamıyor” dediği Yıldız Bacıoğlu’nun alkol masası fotoğrafları ortalığı yıktı!

featured

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emekliler ve hak sahipleriyle birlikte 10 Mart Çarşamba günü CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapmış ve kürsüye Yıldız Bacıoğlu’nu çıkarmıştı.

İki çocuğunun da işsiz olduğunu ve geçinemediğini belirten Yıldız Bacıoğlu, “Benim iki tane çocuğum işsiz. Ben eşimden emekli maaşı alıyorum. Ben bir anneyim. 19 yıldır yeter artık canımıza tak etti. Ben bu kışı battaniye altında geçirdim çocuklarımla. Torunum dün benden süt istedi alamadım. Bir anne olarak utanıyorum çocuklarımdan. Yeter artık Tayyip, duy sesimi. Sen saraylarda otururken, ben gaz yakamıyorum, ben pazara gidemiyorum, ben evime ekmek alamıyorum. Eti unuttuk, sen saraylarda daha adını bilmediğin meyveleri yiyorsun.Akşam üstü pazara gidiyoruz, komşularımız görmesin diye. Evde aç duruyoruz, sıcak bir yerde oturamıyoruz, sıcak çorba yapamıyoruz yeter artık, yeter! Oyumuzu vermeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Alkol masasındaki fotoğrafları büyük ses getirdi

Başta milletvekili Veli Ağbaba olmak üzere CHP’liler tarafından düzenlenen kara propaganda gösterisinde öne sürülen kadın sosyal medyanın diline düştü.

Torununa süt alamadığını belirterek hükümete “Artık yeter” şeklinde bağıran kadının alkol sofralarındaki alem fotoğrafları ortaya çıktı.

İsminin Yıldız Bacıoğlu olduğunu açıklayan kadının gerçek kimliği ise henüz bilinmiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir