CHP’li Ceyhan Belediyesinden skandal! Öcalan fotoğrafı önünde poz veren İlkay Akkaya’yı sahneye çıkaracaklar

30 Ağustos zaferinin yıl dönümünde CHP'li belediyeden tepki çeken bir konser programı geldi. Adana'nın Ceyhan ilçesinin CHP'li yönetimi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için PKK desteçiliğiyle bilinen İlkay Akkaya ile anlaştı. Sosyal medya üzerinden konserin duyurusunu yapan belediyeye birçok vatandaş tepki gösterdi.

featured

Adana’nın Ceyhan ilçesinin CHP’li Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl kutlamalarında terör örgütünü destekleyen ve her platformuna katılarak açıklamalar yapan şarkıcı İlkay Akkaya konseri organize etmesi ilçede büyük tepkilere neden oldu. Ceyhanlılar, “Devlet düşmanı paylaşımlar yapan, terörist paçavraları önünde poz veren birinin konser vermesi, teröre verilen şehitlerimize, atalarımıza saygısızlıktır Bu milli günde şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın” dediler.

CEYHANLILARI KONSERE DAVET ETTİ

CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sosyal medya hesabında “Büyük Zafer’in 100.yılını coşku içinde kutluyoruz” diyerek Ceyhanlıları Kaymakamlık önünde 30 Ağustos akşamı saat 19.30’daki İlkay Akkaya konserine davet eden paylaşımda bulundu. Terör örgütüne destek veren Akkaya’nın Zafer Bayramı’nda konser vereceğini öğrenen Ceyhanlılar başkan Erdem’i kınadı.

ŞEHİTLERİMİZE, ATALARIMIZA SAYGISIZLIKTIR

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bayar, “Zafer Bayramımızın 100.yılı kutlamaları çerçevesinde Ceyhan Belediyesi’nden coşkulu bir kutlama beklerken maalesef sanatçı seçimi konusunda, devlet düşmanı paylaşımlar yapan, terörist paçavraları önünde poz veren birinin konser vermesi, teröre verilen şehitlerimize, atalarımıza saygısızlıktır. Bu nitelikte birinin, böyle özel bir günde program yapmasını tasvip etmemiz mümkün değildir” paylaşımında bulundu.

İS-TE-Mİ-YO-RUZ

Türkiye Kam Çalışanları Vakfı Ceyhan Şubesi de sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yılı kutlamaları için Ceyhan Belediyesi organizesinde konser verecek olan, terörist sevici, militanlar için ağıt yakan şarkıcı İlkay Akkaya’yı Ceyhan’da İS-TE-Mİ-YO-RUZ!

Bu milli günde şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın. Bu hatadan ivedilikle dönün. İlkay Akkaya kim? Diye soranlara yaz Google’a söyler sana…!

Belediyenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Büyük Zafer’in 100. yılını coşku içinde kutluyoruz! 30 Ağustos Zafer Bayramımızda gerçekleşecek İlkay Akkaya konserine hepinizi bekliyoruz.”

ÖCALAN’IN FOTOĞRAFININ ÖNÜNDE POZ VERMİŞTİ

CHP’li Ceyhan Belediyesi’nin 30 Ağustos kutlamaları için uygun bulduğu İlkay Akkaya’nın PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri önünde fotoğrafı bulunuyor. Terör örgütü PKK’ya desteğini gizlemeyen Akkaya, sosyal medya hesabından da sık sık bu yönde paylaşımlar yapıyor. HDP’ye güzellemeler dizen Akkaya, PKK/YPG’li teröristlere destek paylaşımları yapmayı da ihmal etmiyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

Ceyhan belediyesinin İlkay Akkaya konserini sosyal medya hesapları üzerinden duyurmasının ardından tepkiler de gecikmedi.

Birçok vatandaş PKK destekçisinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda konser vermesine isyan etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir