Charlie Hebdo paçavrasının yeni skandalına İbrahim Kalın ve Fahrettin Altun’dan sert tepki

İslam ve Türkiye'ye karşı yaptığı nefret içerikleriyle tanınan Fransız dergi paçavrası Charlie Hebdo yeni bir skandala imza attı. Ahlaksız derginin yayınladığı çirkin kapağa tepki yağdı.

featured

İslam ve Türkiye düşmanı Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo yine bir skandala imza attı. Kirli siciline bir provokasyon daha ekleyen dergi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karikatürize edilmiş fotoğrafını manşetine taşıyarak “Ancak kaderimiz bizi ondan kurtarır” başlığını attı.

CHARLİE HEBDO BU KADAR ÇILDIRDIĞINA GÖRE…

Fransız derginin skandal kapağına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan tepki geldi. Kalın Twitter hesabından paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre … doğru yoldayız. Kötülük bazen böyledir. İyilere yol gösterir. Merak etme CH. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.”

FAHRETTİN ALTUN: ACIYAN GÖZLERLE BAKIYORUZ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter’dan Charlie Hebdo’ya tepki gösterdi. Derginin yaptığı yayınla iğrençliğini tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen Fahrettin Altun şu ifadeleri kullandı:

“Provokasyon, hakaret ve küfrün dünya medyasındaki önemli merkezlerinden biri olan Charlie Hebdo adlı çirkin neşriyat, Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yaptığı son ahlak ve insanlık dışı karikatürle bir kez daha ne denli iğrenç olduğunu dünyaya kanıtlamış oldu. 

Anlaşılan o ki Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs seçimlerinde elde ettiği büyük başarı, bu şeref yoksunlarının da uykularını kaçırmış, hastalıklı ruh hallerini ortalığa saçıp kinlerini, nefretlerini kusmalarına vesile olmuş. 

Charlie Hebdo ve türevlerine sesleniyorum: Ne yaparsanız yapın, Recep Tayyip Erdoğan’ı yıldıramazsınız. Bizi de yolumuzdan döndüremezsiniz.

Bu ahlaksızlığı şiddetle kınıyor, düşmüş oldukları bu çaresizlikte debelenirlerken onlara acıyan gözlerle bakıyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir