CHP’li sapık ilahiyatçı Cemil Kılıç: ‘Allah’u Ekber demek yasa dışı örgüt propagandasıdır’

CHP'li ilahiyatçı Cemil Kılıç: “Enkazdan birini çıkarırken ‘Allah’u Ekber’ diyenler yasa dışı örgüt propagandası yapıyor.”

featured

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır hasara yol açtı. Depremde bugüne kadar binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda bina yerle bir oldu. Depremin ilk anından bu yana enkazların başında canla başla çalışan arama kurtarma ekiplerinden mucize haberleri gelmeye devam ediyor.

EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Bölgedeki yoğun mücadele sonucuna bir cana daha sağ ulaşan ekipler, “Allah’u Ekber” nidaları ile sevincini yaşadı. Enkazdan çıkan birçok vatandaşın da dilinden “Allah’u Ekber” dökülürken, bu durum bir kesimi rahatsız etti.

Flash Haber’e konuk olan ve CHP’ye yakınlığıyla bilinen İlahiyatçı Cemil Kılıç, canlı yayında skandal bir yorumda bulundu.

ALLAHU EKBER DİYENLER…

Cemil Kılıç, enkaz altından vatandaşları çıkarırken “Allah’u Ekber” demenin örgüt propagandası olduğunu savundu.

Cemil Kılıç, canlı yayında şu cümleleri sarf etti;

Savaşta cihad ediyorsun orada Allah’u Ekber diyebilirsin. Namaza başlarken Allah’u Ekber diyorsun ama sevindirici bir olay olduğunda Elhamdülillah denir. Peki niye bunlar tekbir getiriyor, çünkü bu siyasal İslamcılığın bir sloganı haline getirildi. İslamı bir ideolojik harekete çevirenlerin sloganı, dini bir sözden siyasi bir söze çevrildi Allah’u Ekber sözü. Orada bu sloganı atanlar örgüt propagandası yapıyor.

Benzer Haberler
FgVXjOBWIAINiPa
Sözde ilahiyatçı Cemil Kılıç’tan skandal paylaşım! Allah’ın selamını hedef aldı
cemil-kılıç-kılıçdaroğlu-iddiası
Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladılar! İlahiyatçı Cemil Kılıç’ın Kılıçdaroğlu iddiası: ‘Hz. Muhammed’in soyundan geliyor’
cemil kılıç
Sapık ilahiyatçı Cemil Kılıç’tan skandal sözler: ‘Araplara karşı ırkçılık yapmak sevaptır’

 

Namaz kılarken, kurban keserken bunu söyleyemeyiz ama yıkıntı altından birini kurtarıyorsun Allah’u Ekber diyorsun apaçık propaganda, hatta yasa dışı örgüt propagandası yapıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir