Cemal Enginyurt ve korumasının Latif Şimşek’e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı

Siyaset tarihine magandalık ve dönekliyle geçen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının TV100 stüdyolarında gazeteci Latif Şimşek’e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Enginyurt ve korumasının Şimşek’e yumruklar sallayarak saldırdığı görülüyor…

featured

Daha önce küfür, hakaret ve tehditleriyle sürekli gündem olan DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TV100’de katıldığı canlı yayında gazeteci Latif Şimşek‘e saldırdı. Enginyurt ve koruması tarafından darp edilen Şimşek, hastaneye kaldırıldı.

KANAL YÖNETİMİNDEN KINAMA

Cemal Enginyurt’un ve korumasının Latif Şimşek’e saldırısına TV100 yönetiminden kınama geldi.

TV100 sunucusu Pınar Ardor, Cemal Enginyurt ve korumasının Latif Şimşek’i kameraların olmadığı yerde darp ettiğini açıkladı

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Gazeteci Latif Şimşek’in Selahattin Demirtaş ve Kavala’nın yargılanmaları hakkında “Herkes verilen karara saygı duyacak. Kimse bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini küçümseyemez” sözlerinin ardından Cemal Enginyurt’un “Bırak bu savunuculuğu, bırak bu işleri” diye cevap vermesiyle birlikte ortalık bir anda gerildi. Şimşek’in de “Sen bırak bu işleri” şeklinde tepki göstermesinin ardından iki isim canlı yayında burun buruna geldi.

Siyaset magandası Cemal Enginyurt canlı yayında gazeteci Latif Şimşek’e saldırdı

PINAR ARDOR: DARP VAR

Stüdyodakilerin araya girmesinin ardından iki isim ayrıldı fakat iddialara göre kameraların görmediği noktada kavga devam etti. Programın sunucusu Ardor’un anlatımına göre kamera arkasında Cemal Enginyurt’un koruması, gazeteci Latif Şimşek’i darbetti. Ardor, konunun yargıya da intikal edeceğini dile getirdi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Latif Şimşek’in Enginyurt ve koruması tarafından darp edildiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde Enginyurt ile tartışan Şimşek’e arkadan yaklaşan korumanın ünlü gazeteciye birkaç kez yumruk salladığı görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir