Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün

Güzelliği ve oyunculuk performansıyla dünyanın Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden Ebru Şahin ile NBA’deki gururumuz Cedi Osman, Makedonya’da kıyılan nikâhın ardından Alaçatı Fly-In Beach’ta gerçekleştirilen rüya gibi düğünle hayatını birleştirdi.

featured

Yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini sonsuzluğa evet diyerek taçlandıran yılın çiftinin düğününe sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katıldı.

Makedonya’da kıyılan resmi nikahın ardından Alaçatı’da gerçekleştirilen temsili nikahı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıyarken, Ebru Şahin’in şahitliğini menajeri ve yakın dostu Abdullah Bulut, Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi.

Aynı gün üç farklı gelinlik giyen Şahin’in gelinlikleri Danielle Frankel imzası taşırken, saç ve makyaj Önder Tiryaki yaptı.

Beklenen evlilik gerçekleşti! Ebru Şahin ve Cedi Osman dünya evine girdi

Cedi Osman’ın damatlığı ise Ralph Lauren imzası taşıyor. Alaçatı’agerçekleştirilen ve sabahın ilk saatlerine kadar süren rüya düğün Acun Ilıcalı, İsmail Hacıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Barış Falay,Emre Altuğ,Seli Bayraktar, Gülçin Santırcıoğlu, Burak Tozkoparan, Bertan Aslani, Hazal Şenel gibi Gibi isimler katıldı….

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir